About SaltyBone

Όσοι τον γνώρισαν πολύ πριν το Αιόλου 68 και το Τsipoutapas ξέρουν πως ο ταλαντούχος Βασίλης Ακρίβος, ο μάγειρας- ιδιοκτήτης του Ψάριστον, δεν πρόκειται να τελματώσει ποτέ σε ένα μέρος.  Εδώ και κανένα μήνα περίπου σάλπαρε για Σκιάθο και «κατέλαβε» την ονειρική παραλία της Τζανεριάς, τη χαρά των scuba divers, μια υπέροχη αμμουδερή ακτή δίπλα στο Skiathos Blu, όπου κι έστησε ένα όμορφο κι ατμοσφαιρικό τη νύχτα beach restaurant-bar. Εκεί σερβίρει το funky street food   που λατρεύει κι ο ίδιος. Πληθωρικά burgers και cubanos, πίτσα με sashimi τόνου, κρέατα και φυσικά ό,τι εκλεκτό βγάζει η θάλασσα. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι πριν καν ανοίξει θα είχε φροντίσει ήδη να βρει τις άκρες του με τους  απέναντι ψαράδες, του Άγιου Κωνσταντίνου.

Ο Ακρίβος δεν θα θεωρούσε πότε το project του Salty Bone ολοκληρωμένο χωρίς τα σωστά ποτά. Για αυτό, πέρα μια καλή λίστα κρασιών, συνεργάστηκε και με τον Άγγελο Κεφαλληνό, ο οποίος δημιούργησε κοκτέιλ που ταιριάζουν γάντι με το multi-ethnic ψηφιδωτό του μενού.

Παραλία Τζανεριά-Σκιάθος-κιν. 6946 848277

http://saltybone.gr

Opening Hours

Every Day

Brunch: 10:00 - 18:00
Seafood Restaurant: 12:30 - 00:30
Beach bar: 09:00 - 01:00

Follow us

About Us

Όσοι τον γνώρισαν πολύ πριν το Αιόλου 68 και το Tsipoutapas ξέρουν πως ο ταλαντούχος Βασίλης Ακρίβος, ο μάγειρας- ιδιοκτήτης του Ψάριστον, δεν πρόκειται να τελματώσει ποτέ σε ένα μέρος.
read more...