Σερβίρουμε καθημερινές σπεσιαλιτέ. Καλέστε μας στο +30 2286 027540 ή ελάτε από το κατάστημα.
Αυγά Μπακαλιάρου με κρεμμύδι
Αυγά Μπακαλιάρου με κρεμμύδι και Άνιθο
Με Αντζούγιες, μαγιονέζα καφέ και σοκολάτα μαύρη
Με Φύλλο Shiso και κόκκινο Λάχανο
Μαγιονέζα σκόρδου και νιφάδες Χταποδιού
Με chlli beans και Φύλλα Shiso
Με Μπλινίζ και χαβιάρι
Φουαγκρά, Χέλι, Φλωρεντίνα, Ζελέ Prosseco και scallops με αλμυρη καραμέλα
Με σόγια και Γκοργκοτζόλα
Με Λάδι τρούφας και Παρμεζάνα
Μαριναρισμένο με Φρουτα, Λαιμ και Κολλιανδρο
Μαριναρισμένο με Φρούτα, Yuzu kosho και Δάκρυ πιπεριάς
Αρχαία Ελληνική συνταγή με ωμό τόνο, ελαιόλαδο και ξύδι
Ταρτάρ Τόνου με Ρόκα και μαγιονέζα
Κοιλιά Τόνου
Παντζάρι Κίτρινο, Αβοκάντο, Ραβέντι, Φύλλα Στρειδιού και Σχοινόπρασο
Με ντομάτα φρέσκια
Με Sweet Chili και Soy Sauce
Ταρτάρ Τόνου με Ρόκα και μαγιονέζα
Μαριναρισμένο σε λεμόνι, ντομάτα φρέσκια και πιπεριές Τσίλι
Κυδώνια η Γυαλιστερές
Sushi Bowl
Με Καμμένη Κρεμα αρωματισμενη με Φυκια
Σχάρα
Αχνιστές με βούτυρο και λεμόνι
Με κρεμμύδι, κρασί και σκόρδο
Με σαλτσα πιπεριάς τουρσί και τυρί Γκοργκοτζόλα
Ψητές με Λάδι τρούφας
Ψητός
Γεμιστή με μυρωδικά
Τσιπούρα, Φαγκρί, Συναγρίδα, Σφυρίδα
Με Χέλι και Λιαστή Ντομάτα
Sriracha και αυγο ποσέ
Με Spicy Oyster Mayo
Λαζάνια με Τόνο, Σκόρδο, Αυγό,Λαχανικά
Στον Φούρνο με Ντοματίνια και Βασιλικό
Ντοματίνια, δάκρυ πιπεριάς. Κρεμμύδι, γαύρος και μανούρι
Με Ροδάκινο, Φρεσκα Λαχανικά, Μοτσαρέλλα και μυρωδικά
Σταμναγκάθι η Αλμύρα
Φρέσκα Λαχανικά, Καβούρι, Αχλάδι, Αβοκάντο, δυόσμο, κόλιανδρος
Λευκή Σοκολάτα Valrhona και Yuzu
Με Κρεμα Sabayon και Jianduja Valrhona
Με Παγωτό Σοκολάτα με Τριμμενο Μπισκοτο και Κόκκους Κακάο
Στην παρασκευή των πιάτων χρησιμοποιείται Ελληνικό extra παρθένο ελαιόλαδο. Για το τηγάνισμα των προϊόντων χρησιμοποιείται αγνό παρθένο ελαιόλαδο και ηλιέλαιο. - Στις τιμές συμπεριλαμβάνονται όλες οι νόμιμες επιβαρύνσεις. - Αγορανομικός Υπεύθυνος: Ακρίβος Βασίλης - Το κατάστημα υποχρεούται να έχει έντυπα δελτία σε εμφανή Θέση δίπλα στην έξοδο για την διατύπωση οποιασδήποτε διαμαρτυρίας. - Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να μην πληρώσει αν δεν λάβει το νόμιμο παραστατικό στοιχείο.
Όσοι τον γνώρισαν πολύ πριν το Αιόλου 68 και το Γίδι, ξέρουν πως ο ταλαντούχος Βασίλης Ακρίβος, ο μάγειρας- ιδιοκτήτης του Ψάριστον, δεν πρόκειται να τελματώσει ποτέ σε ένα μέρος.
Εστιατόριο:
+30 2286 027540
Κρατήσεις:
+30 6949 455795
E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Παραλία Βλυχάδας
(απέναντι από μουσείο τομάτας)
Σαντορίνη
84700
Ελλάς
Powered by AID360 Limited Hong Kong.